Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Javni poziv

Županijske potpore za poticanje razvoja poduzetništva i obrta

Foto: Ivica Galović/PIXSELL/Ilustracija
Prijave se podnose na obrascima koji se mogu pronaći na web-stranici županije. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenoga ove godine

Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije raspisao je javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Ukupna raspoloživa sredstva za dodjelu potpora po javnom pozivu iznose 320 tisuća kuna, a planirana su u županijskom proračunu za 2019. godinu.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na potpisivanju sporazuma u Slavonskom Brodu Stvoreni preduvjeti za plinofikaciju Rafinerije i rješavanje onečišćenja zraka

U okviru ovog javnog poziva bit će dodijeljene potpore male vrijednosti proizvođačima namještaja iz Brodsko-posavske županije za pojedinačne nastupe na sajmovima u zemlji i inozemstvu, kao i poduzetnicima iz Brodsko-posavske županije za certifikaciju sustava kvalitete, za pojedinačne nastupe na sajmovima i manifestacijama u vezi s poduzetništvom i obrtništvom, za troškove prijave projektnih prijedloga te za povećanje konkurentnosti prerađivačke industrije u 2019. godini.

Prijave se podnose na obrascima koji se mogu pronaći na web-stranici županije. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenoga ove godine.

Dvije općine obilježile svoj dan Projekti za kvalitetan život u Rešetarima i Bebrini