Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Mali Mateo i Marko

Darovi za prve bebe u novoj godini

Rodilište Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Ovih su dana u Općoj županijskoj bolnici tradicionalno dobile darove prve rođene bebe u 2024. godini i to maleni Mateo kao prva rođena beba u našičkoj bolnici te maleni Marko kao prva rođena beba s područja grada Našica. Gradonačelnik Krešimir Kašuba za obje je mame i bebe pripremio darove: cvijeće, igračke i novčane naknade, a u tome mu se, kao i svake godine, pridružio ravnatelj bolnice Dino Vida.

– Ovo je jedan od najradosnijih službenih obilazaka i prilika da čestitamo roditeljima, a posebno danas treba zahvaliti svim djelatnicima naše bolnice koja je od izuzetne važnosti za našu zajednicu. Grad Našice kontinuirano ulaže u bolnicu otprilike 30.000 eura godišnje. Osim toga, Grad omogućava i pomoć roditeljima prilikom rođenja djeteta, za što je u 2023. godini izdvojeno oko 40.000 eura, s otprilike 400 eura po djetetu – rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba predao je donaciju Grada našičkoj bolnici Grad predao donaciju našičkoj bolnici Vrijedna oprema stigla na odjel pedijatrije i interne Grad Našice, Turistička zajednica grada Našice, ali i brojne našičke udruge pripremili su obilježavanje blagdana sv. Vinka uz domaća vina, slavonske delicije i tamburaše Promocija grada, OPG-ova, vinara i regije Večer vina u Perivoju na 11 postaja za više od 500 gostiju U Gradskoj vijećnici Grada Našica održana je svečana primopredaja ugovora o stipendiranju za 35 studenata Ugovori za 35 studenata Stipendije Grada Našica ove godine povećane za više od 20 posto