Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
"Pismo iz Hogwartsa"

Na radionici izrađivali vlastitu sovu pismonošu

Gradska knjižnica Koprivnica
Foto: Robert Mihaljević

Završila je još jedna radionica za mlade u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović u ciklusu "Godišnja doba s Harryjem Potterom". Na radionici "Pismo iz Hogwartsa" održanoj protekli tjedan devet polaznika izrađivalo je vlastitu sovu pismonošu i pismo koje mladi čarobnjaci dobivaju prije svoje prve godine u školi vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu.

Radionica je počela rješavanjem kviza u kojem su mladi čarobnjaci i vještice pokazali znanje o tom magičnom svijetu. Polaznici su se potom bacili na izradu sova te papira starinskog izgleda koje su iskoristili za izradu kuverti i pisma kojima su mogli osmisliti vlastiti poziv za školu Hogwarts. Knjižnica zahvaljuje volonterkama Mariji, Lorni, Dejani, Leoni i Ani.

Koprivnica Rok do 30. rujna Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Koprivnice Ravnateljica Helena Knežević i ravnatelj Darko Sočev s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem Provedba eksperimentalnog programa cjelodnevne nastave Grad osigurao 35.000 bilježnica, počela cjelodnevna nastava Nakon sastanka okupljeni su obišli radove na retencijskom bazenu Pavelinska Deseci kilometara nove vodovodne i kanalizacijske mreže Dovršeno 90% aglomeracije, počelo i asfaltiranje