Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Mamci zaklonjeni

Počela sustavna deratizacija u gradu

štakor
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Sustavna deratizacija Koprivnice počela je u ponedjeljak i trajat će do 29. prosinca, izvijestili su iz Gradske uprave. Deratizaciju će provoditi tvrtka Adria Grupa iz Zagreba. Počela je u Mjesnom odboru Centar u kojem se trovanje štakora provodi u ponedjeljak, utorak i srijedu.

Detaljan raspored po svim ulicama i danima može se vidjeti na službenom webu Koprivnice.

Deratizacija završava 28. i 29. prosinca kad će se provoditi u kanalizaciji, vodotocima i stambenim zgradama na području Koprivnice. Mamci će se izlagati na skrovita i zaklonjena mjesta u za to predviđene kutije, odnosno tako da su nedostupni za sve neciljane vrste, domaće i ostale životinje, ljude, a posebno djecu.

U slučaju lošeg vremena (kiša, niske temperature) vremenski raspored tretmana sustavne deratizacije pomiče se za broj trajanja dana nepovoljnih vremenskih uvjeta. 

Ukupan trošak projekta iznosi 498.000 eura 100 novih stabala Gradu 350.000 eura za pješačko-biciklističku stazu između naselja U četiri dječja vrtića predškolskim odgojem i obrazovanjem obuhvaćeno je više od 1000 djece jasličke, vrtićke i predškolske dobi Rekordna izdvajanja Za vrtiće i škole Koprivnica će iduće godine izdvojiti čak 22 milijuna eura Ako snijega ne bude, zaposlenici angažirani u zimskoj službi imaju i ostale poslove, rekao je Mišel Jakšić Počeo rad zimske službe u Koprivnici Za čišćenje cesta 200.000 eura i dovoljno strojeva