Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
U fazi realizacije

U tijeku je asfaltiranje dva kilometra prometnice u Prokljuvanima

storyeditor/2024-04-12/cazma_c_asflat_fo.jpg
Foto: Čazma Ove godine su nam prometnice u fokusu, rekao je gradonačelnik Dinko Pirak

U tijeku je je asfaltiranje prometnice u Prokljuvanima, prigradskom naselju Grada Čazme. Ovaj dugo očekivani projekt, pokrenut prošle godine, ušao je u fazu realizacije. Unatoč tome što je Grad Čazma ugovor s izvođačem radova potpisao još prošle godine, ondje su se suočili s velikim obimom posla, što je dovelo do odgode početka radova. Nakon što su se stvorili zadovoljavajući vremenski uvjeti, konačno se počelo s asfaltiranjem. Dužina prometnice koja će biti asfaltirana iznosi oko 2 kilometra, a za ovaj projekt iz proračuna Grada Čazme osigurano je nešto više od 215.000 eura.

– Ove godine su nam prometnice u fokusu. Od infrastrukture, ljudi najviše imaju potrebe za cestama, nogostupima i svime onime što je vezano uz mobilnost i komunikaciju, kako automobila, tako i pješaka. Veseli me što će mještani Prokljuvana napokon dobiti asfalt. Mogu najaviti i da čekamo ugovor s izvođačem radova za nogostup kroz naše naselje Bosiljevo i nakon potpisivanja ugovora počinju radovi. Isto tako, Ulica svetog Andrije ide u postupak javne nabave ove godine – rekao je gradonačelnik Dinko Pirak. 

storyeditor/2024-04-12/potpisivanje-ugovora-14.jpg Sredstva za programe Uručeni ugovori vrijedni više od 400 tisuća eura storyeditor/2024-04-12/MZC.jpg Zdravstvo Novouređeni "ulaz s dušom" Županijske bolnice Čakovec i novi uređaj za HZJZ storyeditor/2024-04-12/Ulaganje_u_prigradska_naselja__6_.JPG Radovi na magistralnom cjevovodu praktički su gotovi na našičkom području Ulaganje u kvalitetu života, ali i prometnu sigurnost stanovnika