Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Potpore male vrijednosti

Uručeni ugovori poljoprivrednicima

Potpore poljoprivrednicima
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Na javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Dubrovačko-neretvanske županije ove se godine prijavilo 299 poljoprivrednika, od kojih su 292 udovoljila uvjetima.

– Drago mi je da imamo izniman interes poljoprivrednika. Ove godine za ovu smo namjenu osigurali 156.000 eura, što je povećanje od 45% u odnosu na prošlu godinu – istaknuo je župan Dobroslavić i najavio nastavak te mjere. 

JEDAN DIO opreme je obnovljen, a dijelom je riječ o opremi koju ambulanta prije nije ni imala, istaknuo je ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnika Branko Bazdan dubrovačko-neretvanska županja Ambulanti Slano uručena vrijedna oprema za dvije ordinacije SREDSTVA Europske unije golema su financijska poluga za investicije u energetsku učinkovitost zgrada "Obovljene zgrade više štede i više vrijede" Dubrovačkoj bolnici najviše novca za energetsku obnovu Katalonska ministrica vanjskih poslova i EU Meritxell Serret sastala se u palači Ranjina sa županom Nikolom Dobroslavićem Traže Strategiju Europske unije za Sredozemlje Župan Dobroslavić primio katalonsku ministricu Serret