Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Velika obljetnica

65. rođendan OŠ Ivana Mažuranića: Sinergija koja daje rezultate

storyeditor/2024-06-21/Skola.jpg
Foto: novosti.hr Nastavnici i učenici pripremili su bogat program koji je održan u Gradskom kazalištu Joza Ivakić

Svečanom priredbom Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Vinkovaca obilježila je 60. rođendan. Ravnateljica škole Marina Markić rekla je kako je kroz školu do danas prošlo puno generacija učenika, roditelja, učitelja…

– Kao škola uvijek težimo izvrsnosti i to je ono što je naša odlika, a temelji se na nesebičnom radu iz ljubavi. Ponosna sam jer, bez obzira na ideje koje imam kao ravnateljica, bez učitelja, bez učenika, bez potpore roditelja, potpore osnivača Grada Vinkovaca, to ne bi bilo ovako. Riječ je o sinergiji koja daje vrijedne rezultate – rekla je Marina Markić.

U ime Grada Vinkovaca 60. rođendan učenicima i djelatnicima čestitao je zamjenik gradonačelnika Josip Romić.

– Tijekom 60 godina rada Osnovna škola Ivana Mažuranića istaknula se kao sinonim za izvrsnost kada je riječ o obrazovanju. Kroz njezina vrata, hodnike i učionice prošle su brojne generacije učenika od kojih su mnogi postali uspješni članovi našega društva – rekao je Romić.

Ravnateljica Marina Markić tzv. Šestu školu vodi već 15 godina, a prije nje ravnatelji su bili Franjo Čizmarević, Emil Međugorac i Josipa Miljak.

storyeditor/2024-06-24/novska_a_slager_investicije_konferencija__2_.jpg Jednako je važno ulagati u kvalitetu života, rekla je Kušmiš Novska je od malog mjesta postala hub i središte gaming industrije storyeditor/2024-06-19/sdz_1.jpg Javiti se mogu čak i korisnici lokalnih i državnih poticaja Javni poziv za sufinanciranje ugradnje solara i dizalica topline storyeditor/2024-06-24/SLIKA2.webp Za prijevoz osoba s invaliditetom Gradsko društvo Crvenog križa dobilo novo kombi vozilo