Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Prvi dan Sabora

Ačkar i Plenković najavili bolnicu u Velikoj Gorici

storyeditor/2024-05-20/ackar-plenkovic.jpg
Foto: Grad Velika Gorica DOBRA SURADNJA Gradnju bolnice podržat će i Vlada

Velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar ponovno je izabran u Hrvatski sabor, podsjetimo, a prvi je dan zasjedanja novog saziva iskoristio kako bi istaknuo novi projekt, a koji je obuhvaćen u programu Vlade Republike Hrvatske. Ačkar je u replici predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću istaknuo kako je u prošlom mandatu bio svjedok dobre suradnje Vlade i jedinica lokalnih samouprava, čemu se nada i dalje.

– Prije četiri godine kada ste iznosili program Vlade, nismo ni slutili da će to biti razdoblje najbolje suradnje Vlade i lokalnih čelnika. Osobito veseli da se u ovom programu nalazi i toliko željena bolnica u Velikoj Gorici – istaknuo je Ačkar. Plenković je istaknuo kako Vlada želi podržati gradnju bolnice te najavio kako će i u novom mandatu ojačati model suradnje s jedinicama lokalne samouprave.

storyeditor/2024-05-19/IMG-20240517-WA0041.jpg Festival je organizirala Zajednica sportskih udruga i saveza SMŽ Oko 300 mališana na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Petrinji storyeditor/2024-05-17/MZC.jpg Sporazum o sufinanciranju Kupuje se novi kombi s ugrađenom rampom storyeditor/2024-05-17/zZ_kornjace.jpg Najmanja i najlakša kornjača teška je svega 15 grama, a najteža 2,56 kilograma Invazivne kornjače udomljene u zagrebačkom zoološkom vrtu