Izbornik
Naslovnica Gradovi Novska
HRVATSKA UDRUGA RAVNATELJA OSNOVNIH ŠKOLA

Antonija Mirosavljević na čelu HUROŠ-a

Foto: Grad Novska
Rezultati Osnovne škole Novska i ravnateljice Mirosavljević sada su prepoznati i na nacionalnoj razini, rekao je novljanski gradonačelnik Marin Piletić

Dugogodišnja ravnateljica Osnovne škole Novska Antonija Mirosavljević izabrana je za predsjednicu Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola – HUROŠ, te će je voditi u narednom petogodišnjem razdoblju. zamijenila je tako profesora Nikicu Mihaljevića, a do sada je obnašala funkciju predsjednice sisačko-moslavačkog ogranka ove strukovne udruge. 

HUROŠ zastupa sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj i njihove ravnatelje, kojih ima više od 800. Antonija Mirosavljević tako će sjediti u tijelima i odborima koji donose važne odluke u području odgoja i obrazovanja. Na uspjehu joj je čestitao Marin Piletić, gradonačelnik Novske, koji ju je ugostio u svom uredu:

POČINJE UPISNA GROZNICA U prvim razredima Srednje škole ima 110 mjesta

– Riječ je o zaista prestižnoj, novoj ulozi koju je ravnateljica izborila među tri kandidata, i to smatram rezultatom svih njezinih aktivnosti.
Rezultati Osnovne škole Novska i ravnateljice Mirosavljević koji su postignuti upravo ovdje u Novskoj sada su prepoznati i na
nacionalnoj razini, i još jednom im čestitam. Vjerujem da će svoj mandat posvetiti poboljšanju uvjeta za rad osnovnim školama na području čitave Hrvatske – izjavio je Marin Piletić.

– Ja se nadam da ću tijekom svog mandata, koji će trajati pet godina, doprinijeti poboljšanju sustava odgoja i obrazovanja, pomirujući sve dionike našeg sustava koji su jako važni, a sve opet u cilju naše škole i naših učenika – izjavila je ravnateljica Osnovne škole Novska, Antonija Mirosavljević.