Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Infrastrukturni radovi

Asfaltiranje spoja Vukovarske i Vinkovačke ulice

storyeditor/2024-09-20/IMG-20240920-WA0004-1.jpg
Foto: Vukovar Asfaltiranje u Vukovaru

Poslije godina čekanja počelo je asfaltiranje spoja Vukovarske i Vinkovačke ulice u Vinkovcima. Prema riječima zamjenika gradonačelnika Vinkovaca, cilj je omogućiti kvalitetniji život građanima toga dijela grada.

– Uskoro će ovaj dio grada biti još ljepši i naseljeniji jer je u postupku ishođenje građevinske dozvole za izgradnju još dvije ulice. Do kraja godine Grad Vinkovci raspisat će poziv za otkup novih građevinskih čestica našim mladim obiteljima koje će tada moći ovdje graditi svoje kuće – rekao je Romić. Vinkovački pročelnik Upravnog odjela i komunalnog gospodarstva i uređenja grada Marko Dujmić rekao je da ukupna vrijednost asfaltiranja i uređenja ove ulice iznosi oko 170 tisuća eura, od čega je oko 30 tisuća eura sufinancirano sredstvima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. 

storyeditor/2024-09-22/Vinkovacke_jeseni_5.jpg VINKOVCI Čuvamo tradiciju i pjesmu i zbog toga smo postali olimpijada folklora storyeditor/2024-09-21/Sportsko_igraliste_2.jpg Provedba projekta Aktivna zona bez ekrana u Vinkovcima Vinkovci dobivaju novo sportsko igralište storyeditor/2024-08-31/Vinkovci_bebe_1.jpg Ulaganje u mlade i obrazovanje najisplativije je ulaganje, rekao je Bosančić Dodijeljene naknade za 75 novorođenčadi iz Vinkovaca