Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
NOVO RUHO ULICA U GRADU I NASELJIMA

Asfaltirano 32 kilometara prometnica

Foto: Grad Jastrebarsko
Sanacije i asfaltiranja prometnica na području grada i prigradskih naselja

Nakon polaganja vodovodnih i kanalizacijskih cijevi u okviru projekta "Naša voda, naša budućnost", 2020. godine izvedeni su radovi sanacije i asfaltiranja prometnica na području grada i 10 prigradskih naselja.

ULAGANJA U PREDŠKOLSKI ODGOJ Dječji vrtić gradit će se pokraj jaskanskog Sajmišta

Ukupno je asfaltirano više od 32 kilometra prometnica, od čega su za oko 26 kilometra osigurana sredstva iz proračuna Grada. Radilo se u naseljima Cvetković, Domagović, Donja Reka, Donji Desinec, Gornja Reka, Gornji Desinec, Izimje, Novaki Petrovinski, Prhoć, i Volavje te gradskim ulicama Bana T. Erdödyja, Bakačevoj, Kolodvorskoj, V. Rožića i Zagrebačkoj.

Dodatno su izvedeni radovi na izgradnji odvojka ulice A. Šenoe i rekonstrukciji ulice V. Vidrića. I u 2021. godini nastavlja se s asfaltiranjem prometnica, pa su, kažu u Gradu, u punom jeku radovi na sanaciji ulice T. Mikolušića, a uskoro kreću i radovi na izvanrednom održavanju nerazvrstanih cesta u naseljima Cvetković, Donji Desinec, Prodin Dol i Vukšin Šipak.

U gradskom proračunu dodatno će osigurati sredstva Herojima koji požrtvovno spašavaju živote i imovinu stiže još osam vozila

Među ostalim, izvest će se i radovi na sanaciji tri kilometra nerazvrstanih cesta na dionici kroz Bukovac Svetojanski i cesti koja povezuje Malunje s Gornjom Rekom.