Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Pulapromet

Besplatan prijevoz u sklopu manifestacije 'Prosinac u Puli'

Božić u Puli
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Prijevoz će biti besplatan za sve u razdoblju od 17 sati do ponoći, od četvrtka, 30. studenoga pa sve do prvog dana Nove godine

Bogat program tradicionalne manifestacije 'Prosinac u Puli' i ove će godine ponuditi obilje kulturnih i zabavnih sadržaja. Među čak 200 programa na pedeset različitih lokacija u gradu brojni su koncerti, predstave i radionice namijenjeni najmlađima.

Pulapromet je pak razveselio brojne građane odlukom da ove godine u sklopu manifestacije 'Prosinac u Puli' sav promet autobusima Pulaprometa na gradskim linijama bude besplatan za sve i to u razdoblju od 17 sati do ponoći, od četvrtka, 30. studenoga sve do prvog dana Nove godine, priopćili su iz gradske uprave.

Službeno otvorenje Čarobne šume na Giardinima zakazano je za četvrtak, 30. studenoga kada se ujedno otvara i klizalište koje je ove godine postavljeno na novouređenom Trgu kralja Tomislava na Verudi.

U sklopu Rocktarate na trgu Portarata održat će se 15 koncerata domaćih izvođača, dok će na Trgu Forum u Novu godinu Puljane i njihove goste uvesti Prljavo kazalište uz Night Express i nezaobilazni vatromet.