Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč 53 pregleda
Poduzetnički inkubator Poreč

Besplatne radionice za poduzetnike o kreditiranju

potpisivanje dokumenta
Foto: Damir Špehar/PIXSELL/Ilustracija
Tema edukativne radionice, koja će se održati u srijedu 15. ožujka s početkom u 10 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju je '7 koraka do kredita', a predviđeno trajanje programa je tri sata

Edukativna radionica namijenjena je malim poduzetnicima (u kategoriji mikro-poduzetnika) i početnicima koji pokreću samostalno poslovanje, a cilj je upoznati poduzetnike s procedurama kreditiranja, načinu podnošenja zahtjeva za kredit, procjene kreditne sposobnosti i kontrole otplate preuzetih dugoročnih obveza.

Predavač bit će Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda za Istru iz HBOR-a (Hrvatska banka za obnovu i razvitak).

Namjera radionice je pokazati kako je kreditiranje malih poduzetnika proces pregovaranja, te kako je moguće pripremiti se i razgovorom osigurati prihvatljive uvjete financiranja.Edukativna radionica besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. 

- Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan ispod ovog teksta ili na http://www.porec.hr/ pošalju na mail: anita.prgomet@porec.hr do popunjenja broja sudionika, odnosno, najkasnije do 13. ožujka 2017. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese - ističu iz Grada Poreča.