Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
zimske radosti

Besplatno klizanje za svu predškolsku i školsku djecu

1/2
Foto: Grad Pula
Trg kralja Tomislava na Verudi i ove će godine biti pretvoren u zabavno, popularno klizalište za mališane i sve građane koji tako imaju prilike kvalitetno i uz obilje zabave ispuniti svoje slobodno vrijeme

Pulski će mališani, kao i sva djeca s područja Puljštine u novoj sezoni klizanja moći uživati u razdoblju od 5. prosinca 2018. do 13.siječnja 2019., radnim danom u prijepodnevnom terminu od 9,00 do 13,00 sati.

Trg kralja Tomislava na Verudi i ove će godine biti pretvoren u zabavno, popularno klizalište za mališane i sve građane koji tako imaju prilike kvalitetno i uz obilje zabave ispuniti svoje slobodno vrijeme. Otvorenje klizališta zakazano je za 5. prosinac 2018. u 18 sati te će ono biti otvoreno sve do 13. siječnja 2019., s radnim vremenom od 9 do 22 sata, izuzev na dane blagdana i praznika kada će imati prilagođeno radno vrijeme.

Novo dječje gradsko vodstvo U povodu Međunarodnog dana djeteta Pula dobila novog gradonačelnika - dječjeg

U suradnji s pulskim školama i vrtićima, ali i predškolskim i školskim institucijama cijele Puljštine, Grad Pula je putem Pula Sport d.o.o. osigurao i besplatno klizanje za svu predškolsku i školsku djecu u razdoblju od 5. prosinca 2018. do 13.siječnja 2019., radnim danom u prijepodnevnom terminu od 9,00 do 13,00 sati.

"Posebno me raduje što i ove godine svim mališanima, ne samo u Puli već i na području cijele Puljštine, možemo osigurati besplatno klizanje kako bi im omogućili nezaboravne zimske radosti u ovo predblagdansko vrijeme", poručio je gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Pred nama je najljepši i najradosniji mjesec godine kojega će posebno obilježiti i ostatak bogatog programa Prosinca u Puli. On će i ove godine biti ispunjen raznolikim sadržajima kojima se s nestrpljenjem zasigurno najviše vesele najmlađi, osobito najvećoj gradskoj razigraniji – Giardinima.

jednokratna novčana pomoć Grad i županija osigurali pomoć radnicima Uljanika

Čarobna šuma osigurala je zabavne programe, privremenu rezidenciju Djeda Mraza, adventske kućice i najšarenije gradske ukrase. Uz Giardine smjestit će se Rocktarata sa 17 koncerata, Tržnica će glazbenim i gastro događajima uveseljavati publiku u jutarnjim satima, kazalište će ugostiti niz plesnih i pjevačkih programa i predstava, knjižnica će cijeli mjesec biti u znaku dobrih čitaonica i želja.

Cjelokupni program može se pronaći na internet stranici www.prosinacupuli.hr.

Za najavu i rezervaciju termina klizališta građani se mogu obratiti trgovačkom društvu Pula Sport d.o.o. mailom: info@pulasport.hr ili putem telefona 052/385-365.

Pula Pula Posudite knjigu u prvoj e-knjižnici