Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
1. Našički jesenski sajam

Bogata ponuda lokalnih obrta, OPG-ova i umjetnika

jesenski sajam
Foto: IVAN COSIC

Velik broj izlagača i posjetitelja obilježio je 1. Našički jesenski sajam koji su organizirali Turistička zajednica Grada Našica i Grad Našice u suradnji s Iris Candle Artom i Udrugom mladih INFO Našice.

Okupljeni su u dva dana mogli uživati u bogatoj ponudi lokalnih obrta, OPG-ova, ali i umjetnika koji su izložili svoje rukotvorine s motivima Slavonije.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba prilikom otvorenja ovog sajma istaknuo je važnost ovog događaja za zajednicu te je naglasio potporu koju Grad Našice pruža lokalnim inicijativama i gospodarstvenicima. 

U Zagrebu je potpisan ugovor za gradnju Centra za starije osobe koji je između 18 prispjelih prijava ocijenjen kao najbolji Ukupna vrijednost projekta je 7,3 milijuna eura Centar za starije čekamo 30 godina, ovo je za povijest Nakon vježbe zaključeno je da su sve žurne službe s područja Grada Našica odlično obavile posao te da su sve zadaće uspješno izvršene Našice Elementarne nepogode se događaju pa su nam potrebne ovakve vježbe Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen-obilježju "Uskrsla Hrvatska" počast svim poginulim našičkim i hrvatskim braniteljima odali su prvo djeca, udovice i roditelji poginulih branitelja Našice Trojica branitelja dala su živote, a bolnica je radila u nemogućim uvjetima