Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
Anketa

Dajte i vi ideju kako urediti tvrđavu Gripe

Tvrđava Gripe
Foto: Grad Split
Anketa je u potpunosti anonimna, stoga Grad Split poziva građanke i građane, kao i one iz okolnih gradova i naselja, da je ispune i tako doprinesu prikupljanju dragocjenih podataka

Kao pokrovitelj ovogodišnjeg ciklusa predavanja i razgovora o arhitekturi „Split Talks 2018.“ i studentskih radionica na temu rekonceptualizacije Tvrđave Gripe, Grad Split je u cilju prikupljanja podataka o potrebama i željama korisnika pokrenuo on-line anketu za građane. Anketa se može ispuniti do 10. studenog 2018. godine, a nalazi se na adresi: https://goo.gl/forms/fw66VXE5CI83tNZ92.

Prikupljeni podaci i ulazne informacije bit će od velike važnosti prilikom razrade studentskih ideja za revitalizaciju ovog važnog kulturno-povijesnog i prostornog resursa, priopćili su iz gradske uprave.

Turisti u Splitu Split Izvrsni turistički rezultati u rujnu i u prvih devet mjeseci

U suradnji s Fakultetom građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu kao organizatorom i provoditeljem radionica te uz stručnu i operativnu pomoć Razvojne agencije Split – RaST d.o.o. i podršku Ministarstva kulture – Konzervatorskog odjela u Splitu, održavaju se semestralne radionice studenata Diplomskog studija arhitekture u Splitu čija je svrha ponuditi nove oblikovne, sadržajne i urbanističke scenarije za revitalizaciju Tvrđave Gripe. Prilikom razrade studentskih ideja važne su i ulazne informacije dobivene od samih korisnika, građana Splita i urbane aglomeracije Split čije se potrebe i ideje žele istražiti ovom online anketom.

Anketa je u potpunosti anonimna, stoga Grad Split poziva građanke i građane, kao i one iz okolnih gradova i naselja, da je ispune i tako doprinesu prikupljanju dragocjenih podataka.

Karepovac Split Završeno više od 50 posto sanacijskih radova na Karepovcu Andro Krstulović Opara razvojna studija Predstavljen masterplan za Istočnu obalu i Kopilicu