Izbornik
Naslovnica Gradovi Makarska
Stoji na gradskoj rivi

Danas počinje voziti Božićni vlakić, ulaznica pet kuna

Božićni vlakić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL/Ilustracija
Vlakić će voziti svakog dana od 11 do 18 sati, a polazna stanica bit će, kao i uvijek ispred zgrade Grada Makarske, na gradskoj rivi

U sklopu manifestacije Advent u Makarskoj – Božićni grad 2017., danas počinje s radom Božićni vlakić, jedan od omiljenih sadržaja koji je posljednjih godina postao neizostavni dio božićno-novogodišnjih blagdana. Vlakić će voziti svakog dana od 11 do 18 sati, a polazna stanica bit će, kao i uvijek ispred zgrade Grada Makarske, na gradskoj rivi.

Ove godine koncepcija rada Božićnog vlakića nešto je drugačija: ulaznica će se naplaćivati i stajat će pet kuna, a sav prihod od ulaznica prikupljat će se za makarske udruge, izvijestili su iz Grada.

Božićni vlakić samo je jedan u nizu sadržaja Božićnog grada. Bogata sajmena ponuda, igraonica Djeda Božićnjaka, božićne jaslice koje su i ove godine otvorene na blagdan Sv. Nikole, popodnevne predstave i program za najmlađe, večernja druženja uz koncerte i nastupe DJ-a, klizalište te bogati kluturno-zabavni program već su se u prvom tjednu, sudeći prema broju posjetitelja, pokazali kao pun pogodak.

Božićni vlakić vozit će gradskim ulicama sve do službenog završetka programa Božićnog grada, do 6. siječnja.