Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
Metković

Dani kruha prožeti humanošću

1/12
Foto: metkovic.hr
Novac prikupljen prodajom bit će uplaćen ma račun Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je pokrenuo akciju Veliko srce za djecu Neretve

Šarenilo boja, mirisa i okusa, agilni mladi prodavači koji su na svojim pomno urešenim štandovima nudili pekarske proizvode i plodove zemlje, slika je to koja se svake godine ponavlja na školskom igralištu OŠ Stjepana Radića u Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, priopćili su Grada Metkovića.

ZA CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE U KRAPINSKIM TOPLICAMA U tijeku humanitarna akcija „Dajte mi da osjetim“

Nakon što se okupljenim učenicima te njihovim nastavnicima i roditeljima obratila ravnateljica Božena Nikolić, počeo je program u kojemu sudjelovali recitatori što ih je pripremila Aleksandra Lukić Skelić te Školski zbor pod ravnanjem č. s. Mile Deak. Sve okupljene i izložena blaga blagoslovio je župni pomoćnik fra Darijo Sinković. Tom veselom događaju nazočio je i metkovski gradonačelnik Dalibor Milan.

ROK 5. LISTOPADA Gradonačelnik pozvao građane da se uključe u kreiranje proračuna

Novac prikupljen prodajom bit će uplaćen ma račun Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je pokrenuo akciju Veliko srce za djecu Neretve.