Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska
ZA CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE U KRAPINSKIM TOPLICAMA

U tijeku humanitarna akcija „Dajte mi da osjetim“

1/2
Foto: Krapinsko-zagorska županija
Rana intervencija sastoji se od multidisciplinarne terapije koja osigurava zdravlje i dobrobit djeteta, probleme u razvoju svodi na najmanju moguću mjeru, uklanja postojeće ili novonastale poteškoće, sprečava funkcionalno propadanje i promiče prilagodljivo roditeljstvo i cjelokupno funkcioniranje obitelji.

Djeca su u životu najbitnija, zato je do 14. listopada u tijeku nacionalna humanitarna akcija „Dajte mi da osjetim“.

BEZ LISTE ČEKANJA U orahovački vrtić i ove su godine upisani svi mališani

Humanitarnu akciju provodi Rotaract klub Zagreb Gradec, s ciljem prikupljanja donacija za opremanje Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, u Krapinsko- zagorskoj županiji, koji pomaže djeci s potrebama usluga rane intervencije (0-6 godina). Spomenuta djeca suočena su sa senzoričkim oštećenjima, razvojnim odstupanjima, malformacijskim sindromima te sličnim oštećenjima. Jednostavnim rječnikom, djeci je onemogućeno normalno funkcioniranje u zajednici zbog poteškoća s komunikacijom, osjetom i kretanjem.

TRAJE DO SUBOTE U Vinkovcima započeo Prvi festival dječje knjige

Rana intervencija sastoji se od multidisciplinarne terapije koja osigurava zdravlje i dobrobit djeteta, probleme u razvoju svodi na najmanju moguću mjeru, uklanja postojeće ili novonastale poteškoće, sprečava funkcionalno propadanje i promiče prilagodljivo roditeljstvo i cjelokupno funkcioniranje obitelji. Kako bi dostigli navedene ciljeve, terapija mora biti individualizirana i pružena uz planiranu podršku obitelji.

Foto: Krapinsko-zagorska županija

AKCIJU MOŽETE PODRŽATI

- POZIVOM NA BROJ 060 950 950 (4,99 + PDV)

- UPLATOM NA BROJ RAČUNA HR9323600001502574383

- UPLATOM PREKO WEB STRANICE www.dajmoimdaosjete.org