Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
BEZ LISTE ČEKANJA

U orahovački vrtić i ove su godine upisani svi mališani

Foto: Grad Orahovica
Projekt rekonstrukcije vrtića u Orahovici vrijedan je oko 9 milijuna kuna

Gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, posjetila je zajedno sa svojim suradnicima orahovački dječji vrtić “Palčić”. Nakon dva tjedna od početka nove pedagoške godine, gradonačelnica je upoznala osoblje vrtića s početkom radova na rekonstrukciji zgrade, ali je isto tako i darivala najmlađe sugrađane slatkim poklonima.

TRAJE DO SUBOTE U Vinkovcima započeo Prvi festival dječje knjige

– Liste čekanja i drugu godinu zaredom u dječjem vrtiću nema. Ispunjeno je obećanje da će svako orahovačke dijete biti upisano – rekla je gradonačelnica.

Govoreći o projektu rekonstrukcije orahovačkog Dječjeg vrtića, gradonačelnica Petin istaknula je kako će njime, uz rekonstrukciju same zgrade vrtića, biti sagrađeno i novo dječje igralište, kako bi orahovački mališani, ali i njihovi odgojitelji imali što bolje uvjete. Projekt rekonstrukcije vrtića u Orahovici vrijedan je oko 9 milijuna kuna, dok je iznos bespovratnih sredstava veći od 7 milijuna kuna.

Ravnateljica orahovačkog vrtića Borislava Kordoš kazala je kako je u vrtić ove godine upisano 132 djece u sedam odgojnih skupina, od čega su dvije jasličke, te napomenula kako je ove godine najveći broj polaznika u novijoj povijesti vrtića.

POTPISAN UGOVOR Uskoro kreće rekonstrukcija atletske staze: Vrijednost radova 3,3 milijuna kuna

Ravnateljica Kordoš poručila je kako im je lijepo u vrtiću, no voljeli bi imati jednu veliku prostranu prostoriju u vidu male dvorane i novo dječje vanjsko igralište. Ona je izrazila nadu da će im se te želje i ispuniti skorašnjom rekonstrukcijom vrtića. Početak radova na rekonstrukciji vrtića u Orahovici očekuje se početkom sljedeće godine.