Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
'Dan u laboratoriju malog znanstvenika'

Djeca učila kako nastaje vulkan, kako se u svemir lansiraju rakte

1/6
Foto: metkovic.hr
Večeras na Ljetnoj sceni GKS-a od 21 sat Gimnazijska dramska scena ‘Kraljica’ iz Splita izvodi predstavu Mire Gavrana 'Traži se novi suprug'. Ulaz je slobodan

Program Metkovskoga ljeta u Gradskome je parku nastavljen predstavom za djecu 'Dan u laboratoriju malog znanstvenika' u produkciji kazališta 'La La Land'.

Projekt EU Domu zdravlja Metković gotovo 280.000 eura za palijativnu skrb

Mladi glumac Miro Čabraja utjelovio je lik maloga znanstvenika koji u interakciji s djecom na znanstveno-popularan način objašnjava neke zanimljivosti, poput toga kako nastaje vulkan, kako se u svemir lansiraju rakete, kako se izrađuju čarobne frule i sl.

Kao i za svih drugih interaktivnih dječjih predstava, još se jednom pokazalo da djecu itekako privlači živa riječ, pokret i glazba te da se može zabaviti i štošta naučiti i bez suvremenih tehnoloških naprava.

Vili Beroš na potpisivanju ugovora o rekonstrukciji zgrade Općinskog suda u zdravstvenu ustanovu Metković za 15 mjeseci dobiva Dnevnu bolnicu, podružnicu OB-a Dubrovnik

Večeras na Ljetnoj sceni GKS-a od 21 sat Gimnazijska dramska scena ‘Kraljica’ iz Splita izvodi predstavu Mire Gavrana 'Traži se novi suprug'. Ulaz je slobodan.