Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
Metković

Diplome dobilo 15 novih njegovateljica

Foto: metkovic.hr
Trogodišnji program Od obrazovanja do zapošljavanja financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

U organizaciji Udruge Dobra, u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Petar Zrinski iz Zagreba, Centrom za socijalnu skrb Metković i Gradom Metkovićem te sa suradnicima Domom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković i Dnevnim boravkom Pomoć i njega u kući za starije osobe iz Ploča, je u GKS- Metković održana svečana dodjela diploma za 15 korisnica prekvalifikacije za zanimanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba.

konferencija u metkoviću Velike mogućnosti za cikloturizam u dolini Neretve

Stručno osposobljavanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba jedna je od aktivnosti trogodišnjeg programa Od obrazovanje do zapošljavanja, ovo je druga godina provedbe programa.

Svečanu dodjelu diploma uime Udruge Dobra otvorila je predsjednica Udruge Simona Pavlović. Diplome su njegovateljicama uručili ravnatelj POU Petar Zrinski Dimitrije Milojević, voditeljice edukacije i praktičnog dijela nastave sestra Marija Cvitanović i sestra Anela Andrić te voditeljica programa Neda Krmić.

Trogodišnji program Od obrazovanja do zapošljavanja financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekti Nakon 46 godina ponovno se asfaltira Mala riva