Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Od proljeća organiziraju se treninzi hrvanja

Djecu iz Čazme hrvanju će podučavati treneri iz Vrbovca

Foto: Čazma
Hrvački klub Čazma osnovan je na inicijativu obitelji Mislava Murlina – viceprvaka Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom, u uzrastu mlađi dječaci, kategorija do 59 kilograma

Djeca i mladi iz Čazme i okolice u dobi od sedam godina naviše od proljeća će u svome gradu moći trenirati i hrvanje. Članarina se isprva neće plaćati, a sam sport ne iziskuje dodatan trošak za roditelje jer je u početku za treninge dovoljna tek oprema za tjelesni.

Predbilježbe se primaju već sad, na mail hkcazma@gmail.com ili na broj mobitela 0912835125. Hrvački klub Čazma osnovan je na inicijativu obitelji Mislava Murlina – viceprvaka Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom, u uzrastu mlađi dječaci, kategorija do 59 kilograma. Mislav je izabran u reprezentaciju Hrvatske U-15 s kojom trenira i priprema se za Europsko prvenstvo sljedeće godine. Uspješna hrvačica je i njegova dvije godine mlađa sestra Ana:

– Grad Čazma omogućio nam je prostor za treniranje u domu u Milaševcu. U Čazmi nema klubova gdje djeca mogu trenirati borilačke vještine pa vjerujemo da će biti zanimljiv djeci. Želimo da u klubu treniraju i djevojčice i dječaci – rekao je Anin i Mislavov otac Domagoj Murlin. Uz grad, rad kluba podržavaju i Hrvatski hrvački savez te vrbovečki hrvački klub čiji će treneri dolaziti kako bi hrvanju podučavali mlade Čazmanke i Čazmance.