Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
NOva zadaća

Djelatnici Libertasa i Sanitata čuvaju studentski dom i Opću bolnicu Dubrovnik

1/4
Foto: Grad Dubrovnik
Libertas je odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite prestao s prijevozom putnika na gradskim i međugradskim linijama, dok je Sanitat obustavio naplatu parkinga u narednom razdoblju

Zbog pandemije koronavirusa tvrtke Sanitat i Libertas privremeno su prestale s obavljanjem dijela svojih redovnih djelatnosti te su stoga djelatnici ovih društava, a sukladno odluci gradskog i županijskog stožera civilne zaštite, preuzeli nove dužnosti, prenijeli su iz Grada Dubrovnika.

Gradsko vijeće na prvoj online sjednici usvojilo mjere za prevladavanje krize Za pomoć ranjivim skupinama i gospodarstvenicima 46 mil. kuna

Djelatnici Sanitata, koji su radili na kontroli parkinga, obavljaju 24-satno dežurstvo ispred Opće bolnice Dubrovnik, dok djelatnici Libertasa obavljaju 24-satno dežurstvo u studentskom domu koji je izdvojena bolnica za blaže slučajeve infekcije koronavirusom.

Podsjećamo, Libertas je odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite prestao s prijevozom putnika na gradskim i međugradskim linijama, dok je Sanitat obustavio naplatu parkinga u narednom razdoblju.