Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj 147 pregleda
Povodom Dana Grada Senja

Dobili još jedno dječje igralište, najljepše u gradu

Senj dječje igralište
Foto: Grad Senj
Senjski gradonačelnik Darko Nekić zahvalio se Hrvatskoj elektroprivredi na donaciji i pozvao sve građane da koriste igralište, ali i da ga čuvaju

U povodu proslave Dana Grada Senja, gradonačelnik Darko Nekić i predstavnik Hrvatske elektroprivrede Ernest Petry službeno su otvorili dječje igralište u Senju. Za ovo igralište Hrvatska elektroprivreda donirala je 200.000 kuna koji su se utrošili za nabavu igrački koja su postavljena na igralište, dok je Grad Senj financirao građevinske radove.

- Ovo je najljepše igralište u gradu, na kojem ima najviše dječjih sprava, što dokazuje i velik broj djece koja svakodnevno posjećuju igralište - ističu iz gradske uprave.

Na otvorenju je uz delegaciju grada i Hrvatske elektroprivrede, prisutna bila grupa predškolaca iz senjskog dječjeg vrtića sa svojim odgajateljicama.

Gradonačelnik se zahvalio Hrvatskoj elektroprivredi na donaciji i pozvao sve građane da koriste igralište, ali i da ga čuvaju, kako bi ga djeca mogla što duže koristiti i uživati na jednom od najljepših igrališta u gradu.

- Posebno mi je drago što je Hrvatska elektroprivreda donirala novac Gradu Senju za uređenje ovako lijepog igrališta - rekao je gospodin Petry.