Izbornik
Naslovnica Gradovi Drniš
U SKLOPU PROGRAMA 'ZAŽELI'

Drniš zapošljava 16 žena za pomoć starijima i nemoćnima

Zaželi Ivanec
Foto: Grad Ivanec
Program se odnosi na nezaposlene žene srednje stručne spreme starije od 50 godina, žene s invaliditetom, kao i žrtve obiteljskog nasilja

Grad Drniš priključio se lokalnim jedinicama koje u okviru Programa 'Zaželi' pružaju priliku nezaposlenim ženama da se zaposle, makar privremeno. Drniš, naime, traži 16 žena koje bi pomagale starijima i nemoćnima.

Gradonačelnik Josip Begonja javnim je pozivom zatražio 16 žena koje bi u sklopu projekta 'Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u Drnišu' pomagale starijim i nemoćnim osobama na području Grada. Radile bi puno radno vrijeme na određeno, 24 mjeseca ili kraće, odnosno do završetka provedbe projekta.

Za žene BBŽ uspješno se provodi godinu dana Projekt 'Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije' zaposlio 70 žena koje brinu o 350 korisnika

Ovaj se program odnosi na nezaposlene žene srednje stručne spreme starije od 50 godina, žene s invaliditetom, kao i žrtve obiteljskog nasilja.

Obrazac prijave može se dobiti u Gradu Drnišu, radnim danom od 8 do 15 sati ili na službenim stranicama Grada.

Prijave na oglas podnose se zaključno 1. ožujka na adresu: Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22 320 Drniš, s naznakom za projekt 'Za bolju budućnost – program zapošljavanju žena u Gradu Drnišu', poštom ili osobno.

Čakovec Čakovec 303 balona za žene žrtve obiteljskog nasilja