Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
u Kukcima

Društveni dom i boćalište dobili nove sadržaje

Poreč
Foto: Grad Poreč
Radovi na uređenju okoliša uključili su iskop humusa, micanje asfaltne površine, betoniranje temelja zidića, stepenica i ploče ognjišta, izradu podloge betonskog opločnika i njegovu postavu na 230m2, kao i postavu betonskih parkirnih ivičnjaka

Popularno boćalište kraj društvenog doma u Kukcima za ovu sezonu opremljeno je novom opremom i uređenim okolišem, a dovršetak radova u ponedjeljak je proslavljen u sportskom duhu boćarskim turnirom, kojem se pridružio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Poreč plaža Poreč U ljetnu sezonu s tri novouređene plaže

Iz gradske uprave podsjećaju da je u proteklom razdoblju u Kukcima izgrađeno igralište i novi društveni dom. Ovo zdanje, smješteno uz boćalište i izgrađeno radom, trudom, angažmanom i donacijama preko osamdeset pojedinaca i poslovnih subjekata, te uz potporu Grada Poreča - Parenzo, sada je dobilo dodatno uređeni okoliš što će olakšati organizaciju brojnih društvenih događanja.

Radovi na uređenju okoliša uključili su iskop humusa, micanje asfaltne površine, betoniranje temelja zidića, stepenica i ploče ognjišta, izradu podloge betonskog opločnika i njegovu postavu na 230m2, kao i postavu betonskih parkirnih ivičnjaka. Odrađeni su i vodoinstalaterski radovi, a izrađeno je i vanjsko ognjište. Investitor je Grad Poreč-Parenzo, dok je Valamar Riviera donirala betonski opločnik i parkovne ivičnjake. Izvođač radova je J.D.gradnja.

Autobusne stanice u Poreču radovi u Poreču Uređeno dvadesetak autobusnih čekaonica