Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
čestitke svima

Dvije medalje za Akrobatski rock'n'roll klub Bistra

1/4
Na turniru su nastupile natjecateljice iz Austrije, BiH, Slovenije i Hrvatske, a natjecalo se i 25 članova Akrobatskog rock'n'roll kluba Bistra, koji okuplja plesače iz Zaprešića, Brdovca, Bistre i Konjščine

U sportskoj dvorani OŠ Jelkovec održan je međunarodni turnir u akrobatskom rock'n'rollu "Limbo Rock Open", u organizaciji RRK Limbo Rock, Zagreb, obavijestili su iz Grada Zaprešića.

Na turniru su nastupile natjecateljice iz Austrije, BiH, Slovenije i Hrvatske, a natjecalo se i 25 članova Akrobatskog rock'n'roll kluba Bistra, koji okuplja plesače iz Zaprešića, Brdovca, Bistre i Konjščine. Plesači iz bistranskog kluba ostvarili su odlične rezultate i kući se vratili s dvije medalje.

Plesni studio Jete u Zaprešiću plesni studio jete u zaprešiću Mlade plesačice u Italiji privukle veliku pažnju i osvojile zlato

Srebrnu medalju u juniorskoj kategoriji osvojili su Lara Kolarić i Jakov Bogdan iz Bistre i ovim turnirom skupili su dovoljno bodova za prelazak u višu međunarodnu kategoriju Mlađi juniori 1.

Roko Žunić i Magdalena Stahov su izvrsno otplesali do 4. mjesta u kategoriji Mlađi juniori 2 te im je medalja izmakla za koji bod.

Broncu su osvojile natjecateljice iz Konjščine u kategoriji Male formacije 2 - Deja vu, a Nova formacija "Šljokice" iz Bistre na svom prvom natjecanju plasirale su se na izvrsno 6. mjesto.

Oba kluba imaju za cilj potaknuti ljude na rekreaciju i omogućiti je svima, bez ograničenja Zaprešić bogatiji za dva nova sportska kluba