Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
plesni studio jete u zaprešiću

Mlade plesačice u Italiji privukle veliku pažnju i osvojile zlato

Plesni studio Jete u Zaprešiću
1/3
Foto: Grad Zaprešić
'Veliki je doživljaj biti na svjetskom natjecanju i biti među najboljima. Zaprešićka podrška s tribina bila je nevjerojatna, većina je ostala bez glasa. Eto, takva je atmosfera vladala'

Plesni studio Jete, nakon što je primio javno priznanje na svečanoj sjednici Gradskog vijeća za veliki prošlogodišnji uspjeh, potvrdio je svoju kvalitetu na još jednom svjetskom natjecanju koje je prošli tjedan održano u talijanskom gradu Bergamu, obavijestili su iz Grada Zaprešića.

Nakon odrađenih kvalifikacija, na kojima je čak 7 koreografija kvalificirano na svjetsko natjecanje, krenule su pripreme za put u Italiju. Vremena nije bilo puno, no očito dovoljno da Malci prošlogodišnje srebro zamijene zlatom.

Cilj je promicanje filmskog stvaralaštva Djeca i mladi dođu s idejom pa sami uz pomoć mentora snimaju filmove

Malci su postali svjetski prvaci s koreografijom ''Briljantin'' u kategoriji Musical Theatre, vrsti jazz-a u kojoj se pojedini dijelovi pjesme smiju otpjevati, no ne na mikrofon, već samo otvaranjem usta za vrijeme koreografije. Seniorke su se natjecale s koreografijom ''India'' kojom su privukle veliku pažnju. Bile su glavna atrakcija zbog šarenih kostima i zanimljivih pokreta, a srebro su opravdale svojim uspješnim nastupom.  

Sljedećeg dana nastupile su još dvije grupe, juniorska i seniorska MTV dance grupa.

20 godina Plemićke mladeži u šetnji su se pridružili i brojni prolaznici 20 godina Plemićke mladeži

Juniori, iako vidno razočarani, zauzimaju 3. mjesto na postolju. Počeli su na 9. mjestu na natjecanju u Brežicama, prošli kao 7. na natjecanju u Sarajevu, pomeli konkurenciju na Europskom prvenstvu u Zagrebu te osvojili zlato, a sada su brončani što je svakako uspjeh kojemu se treba diviti. Seniorke su osvojile srebrnu medalju i u ovoj kategoriji.

Iako su same očekivale više, odlično su se zabavile i proglasile ovo putovanje pravom avanturom. Bilo je mnogo šale, smijeha, podržavanja, zajedništva i druženja, slavlja, navijanja i dobre atmosfere.

Foto: Grad Zaprešić

"Veliki je doživljaj biti na svjetskom natjecanju i biti među najboljima. Zaprešićka podrška s tribina bila je nevjerojatna, većina je ostala bez glasa. Eto, takva je atmosfera vladala.", otkrila nam je ponosna voditeljica Nika Crljen koja je najavila sudjelovanje djevojčica na zimskom natjecanju u Zagrebu, Winter Internacional Dance Open, čime planiraju zaključiti još jednu uspješnu godinu.

svjesni problema u javnom prijevozu Otvoren e-mail za pritužbe na javni prijevoz