Izbornik
Naslovnica Gradovi Imotski
Za umirovljenike s mirovinama nižima od 2500 kuna

Grad Imotski i ove će godine isplatiti uskrsnice umirovljenicima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Umirovljenici koji su prošle godine ostvarili pravo na uskrsnicu ne moraju se posebno prijavljivati jer već su u sustavu

Iz Grada Imotskog pozvali su umirovljenike s prebivalištem na tom području koji imaju mirovinu do 2500 kuna da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na uskrsnicu, a ona ove godine iznosi 150 kuna.

– Unatoč poteškoćama, nismo htjeli odustati od ove mjere. Iduće godine, bude li situacija bolja, rado ćemo im dodijeliti više. Želimo poručiti svojim umirovljenicima da mislimo na njih – kaže zamjenica gradonačelnika Anamarija Radeljić.

Umirovljenici koji su ostvarili pravo na božićnicu za 2021. godinu ne moraju podnositi Zahtjev jer su kao nositelji prava na ostvarivanje naknade već registrirani u gradskom sustavu. Umirovljenici koji do sada nisu ostvarili pravo, a ispunjavaju uvjete, trebaju se pravodobno javiti radi ostvarivanja prava na naknadu.

CRVENI KRIŽ Imotski je privremeni dom za tri obitelji iz Ukrajine Natjecanje za najspremnijeg hrvatskog policajca Trasa 4. Memorijala Šimo Đamić i na đakovačkom području Suradnja sportaša Đakova i Šibensko-kninske županije Razmijenili dugogodišnja iskustva o sportskim udrugama