Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Grad organizira božićno darivanje za 920 najstarijih građana

Ivanec umirovljenici
Foto: Grad Ivanec
Pozivnice na blagdansko druženje koja će se u velikoj dvorani restauracije KTC-a održati u utorak, 11. prosinca, već su upućene na adrese čak 920 osoba starijih od 76 godina

Slijedom običaja koji njeguje već niz godina, Grad Ivanec i ove godine priređuje tradicionalno božićno darivanje i susret s najstarijim sugrađanima sa svog cijelog administrativnog područja. Pozivnice na blagdansko druženje koja će se u velikoj dvorani restauracije KTC-a održati u utorak, 11. prosinca, već su upućene na adrese čak 920 osoba starijih od 76 godina (rođenih zaključno s 31. prosinca 1942.).

zelena čistka U najvećoj ivanečkoj ekološkoj akciji sudjelovalo čak 1000 građana

Svakog od njih čeka prigodni poklon s prehrambenim artiklima, kao simbolični znak pažnje kojim Grad pokazuje da nije zaboravio na svoje najvremešnije sugrađane. Poklon vrećice ove će godine biti nešto bogatije negoli prethodnih. Druženje se potom nastavlja u restoranu prigodnim riječima i čestitkama gradskih čelnika, nakon čega slijedi kraći zabavni program te večera i druženje uz glazbu. Službeni početak programa je u 17 sati.

Piramida na Ivančici stoljetni je simbol planine, ali i grada Ivanca HPD Ivančica završili svoj prvi EU projekt 'Obnova piramide na Ivančici'

S obzirom na to da je mnogim našim najstarijim sugrađanima ovo rijetka, ako ne i jedina prilika u godini za izlazak, pozivamo njihovu rodbinu, prijatelje i susjede da svojim bližnjima, kojima prijevoz do Ivanca nije dostupan, tog dana budu pri ruci te da ih prevezu do KTC-a i tako im omoguće druženje s vršnjacima i malo zabave.

tjedan cjeloživotnog učenja Od GDPR-a do sastavljanja robota u srednjoj školi Ivanec