Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Javni poziv Grada Vinkovaca

Grad sufinancira čipiranje pasa

Financiranje se ne može odobriti samo za cijepljenje pasa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Grad Vinkovci objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje cijepljenja i mikročipiranja pasa na području Vinkovaca za 2024. godinu. Kako navode iz gradske uprave, nastavak je to mjere kojom Grad pomaže vlasnicima snoseći trošak za prvo cijepljenje protiv bjesnoće, trošak dehelmintizacije i trošak mikročipiranja pasa. Prema pozivu pravo na financiranje imaju vlasnici pasa s prebivalištem na području Vinkovaca.

Maksimalni iznos financiranja je 33,18 eura (250 kn) s PDV-om po psu od čega se 19,91 eura (150 kn) s PDV-om odnosi na cijepljenje i dehelmintizaciju, 11,95 eura (90 kn) s PDV-om na mikročipiranje i 1,33 eura (10 kn) s PDV-om na izdavanje putovnice za psa. Financiranje se ne može odobriti samo za cijepljenje pasa jer je u ovoj akciji naglasak upravo na mikročipiranju. 

Bespovratna sredstva odobrilo je Ministarstvo kulture i medija putem poziva za energetsku obnovu zgrada sa statusom kulturnog dobra, a riječ je stopi financiranja od 100 posto Posebna pažnja na povijesno vrijedne kuće u Osijeku Za energetsku obnovu zgrada GISKO-a i Barutane 1,7 milijuna € USKORO PRISTUPNA CESTA Ostali su još samo zemljani radovi i sadnja bilja Uskoro početak gradnje Objavljen poziv za korištenje mjesta na novom groblju S OBZIROM na razinu oštećenja radovi su obuhvaćali niz zahtjevnih građevinskih zahvata Završetkom obnove nastava će biti organizirana u jednoj smjeni Uskoro završetak radova na cjelovitoj obnovi Srednje škole Glina