Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Grade se dva doma vrijedna 880.000 kuna

Gradnja dva doma u Ivancu
1/8
Foto: Grad Ivanec
Započeli su radovi na građenju doma Škriljevec, a nastavljaju se radovi na građenju u Vuglovcu, koji je namijenjen građanima naselja Vuglovec i Gečkovec

Nastavljaju se aktivnosti Grada Ivanca,  na projektima izgradnje društvene infrastrukture, s ciljem ostvarivanja ujednačenog razvoja svih naselja, na administrativnom području Grada Ivanca.

Tako su započeli radovi na građenju doma Škriljevec, a nastavljaju se radovi na građenju u Vuglovcu, koji je namijenjen građanima naselja Vuglovec i Gečkovec. Građenje oba doma bit će ove godine do faze „pod krov“ s ugrađenom fasadnom stolarijom.

Seoske igre u Salinovcu Tradicionalno Otkrijte tko je najbolji u penjanju na stup, sastavljanju pluga, trčanju u vreći

Razvoj mreže društvenih domova na području grada, za potrebe lokalnog stanovništva, predstavlja građenje infrastrukture i iznad prosječnih standarda, koja omogućuje njegovanja kulturne prepoznatljivosti i razvoja organizacija civilnog društva, koji se pokazuje, kao vrlo značajan čimbenik razvoja. Takav pristup temelji se na strateškim osnovama razvoja grada Ivanca do 2020.g, koji ujedno predstavlja i mjeru razvitka pojedinih naselja.

Gradilišta je posjetio zamjenik gradonačelnika Branko Putarek u pratnji predstavnika tvrtke IPC -ING d.o.o. iz Ivanca, koja u projektima vrši stručni nadzor građenja, Mladena Strmečkog, dipl.ing.građ. 

Ukupna investicija građenja domova iznosi 880.000,00 kuna, a sredstva su osigurana u proračunu Grada Ivanca.

Put u Nin i Zadar Ivanec Grad 63 učenika i 14 mentora nagradio izletom u Nin i Zadar Ivanec Ulaganje Projektu Turističke zajednice grada Ivanca 45.000 kuna potpore od HTZ-a