Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Održana 5. sjednica čazmanskog Gradskog vijeća

Gradski vijećnici jednoglasno usvojili proračun za 2022.

Foto: Grad Čazma
Posljednja je sjednica Gradskog vijeća prošla idilično, pa su vijećnici 14 od 15 točaka izglasali jednoglasno, dok je u jednoj točki bio tek jedan glas protiv

Na petoj sjednici Gradskog vijeća Grada Čazme jednoglasno je usvojen proračun za 2022. godinu. Za razvojne projekte i druge potrebe sljedeće godine predviđeno 83,630.950,00 kuna, a drugim izmjenama i dopunama proračuna Grada Čazme za 2021. 
godinu ukupni plan smanjen je za 4,397.440 kuna te novi iznosi 71,356.060 kuna.

Važna i sadržajno bogata sjednica Gradskog vijeća Grada Čazme, s 15 točaka dnevnog reda, protekla je u suglasju svih prisutnih vijećnika te je samo jedna točka izglasana s devet glasova “za” i jednim suzdržanim, dok su sve ostale prihvaćene jednoglasno.

S obzirom na to da je bila riječ o posljednjoj sjednici u ovoj kalendarskoj godini, vijećnici su razmatrali prijedloge  drugih izmjena i dopuna gradskog proračuna za ovu i prijedlog proračuna Grada Čazme za sljedeću godinu. Oba dokumenta prihvaćena su jednoglasno i bez primjedbi.

Od ostalih točaka, razmatrani su programi koji su sastavni dio proračuna, izmjena odluke o komunalnom redu, odluka o raspisivanju natječaja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta, odluke vezane za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite te o programu i radu Savjeta mladih.