Izbornik
Naslovnica Gradovi Supetar
Božićni program u Supetru

Humanitarni turniri, priredbe i nastup Tomislava Bralića i klape Intrade

Božić, ilustracija
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL/Ilustracija
Raznovrsni Božićni program pripremili su, uz pomoć supetarskih udruga, sportskih klubova, škole, vrtića i župe, Grad Supetar i Turistička zajednica Grada

Grad Supetar i Turistička zajednica Grada, uz pomoć supetarskih udruga, sportskih klubova, škole, vrtića i župe, pripremili su raznovrsni Božićni program.

U školskoj  športskoj dvorani odvijat će se sportska natjecanja, humanitarni turniri  i priredbe. Za utorak 19.prosinca baletni studio Renata priprema Plesni Božićni šušur, u srijedu 20.12. u organizaciji MNK Supetar održat će se Završnica 1. kola Bračke malonogometne lige, u petak 22. prosinca dvorana će biti puna djece, sudionika Božićne priredbe Dječjeg vrtića Mrvica, Osnovne škole Supetar i Srednje škole Brač, a u subotu 23. prosinca  odvijat će se  humanitarni malonogometni turnir „ 4kafića – Crveni križ Brač“, izvijestili su iz Grada.

Srijeda, 27.prosinca donosi Štafetijadu Brač - sportski susret malih sportaša Brača, Splita i Imotskog, a četvrtak 28. prosinca, malonogometni turnir za djecu Zvončići - NK Jadran.

Vrijedni i kreativni učenici u Osnovnoj školi Supetar, 13. prosinca organiziraju Humanitarnu izložbu Božićnih ukrasa. Muški zbor Brodosplit, jedan od najcjenjenijih hrvatskih zborova, održat će Božićni koncert u župnoj crkvi u petak 15. prosinca.

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem, jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj, nakon ovogodišnjih nastupa u najvećim dvoranama u zemlji, svoju jedinstvenu koncertnu atmosferu donose i u Supetar, u četvrtak 21. prosinca u 19:30.

Božić će biti veseliji i topliji uz Udruženje obrtnika Brač koje će, u subotnje jutro 23. prosinca, uz glazbeni program na rivi, pripremati bakalar i fritule, a tradicionalnu Božićnu čestitku pripremaju i supetarske kulturne udruge na koncertu Supetarska Božićna kartulina u župnoj crkvi, na svetog Stjepana 26.prosinca.