Izbornik
Naslovnica Gradovi Supetar
Virtualna šetnja

Supetar na GoogleMaps i GoogleStreetView-u

Supetar na Braču
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Postavljeno je više od50 Google poslovnih lokacija na području u Grada Supetra

U suradnji sa Smokvina Travel & Google 360 i sa GoogleStreetView tehnologijom su snimljen sve plaže grada Supetra te su iste sada dostupne na GoogleMaps kao dio GoogleStreetView-a.

Osim plaža snimljena je i Supetarska Riva te je dostupna virtualna šetnja Rivom, snimljena je i pješačka zona te preko 40km prometnica na području grada Supetra.
Uz snimanja GoogleStreetView-a ključni objekti u gradu Supetru uključeni su i pozicionirani na najveću globalnu internetsku tražilicu, Google.com.

Virtualna šetnja 360 tehnologija Virtualno razgledavanje županije na mobitelu ili računalu

Usluga uključuje uvrštavanje geo-lokacija u gradu Supetru na mapu Google-a, a radi se o društvenim, komunalnim, turističkim, povijesnim, kulturnim i sakralnim objektima i lokalitetima koji su sada prezentirani na informativan i svima lako dostupan način, a može im se pristupiti s bilo koje lokacije na svijetu uz klik miša ili dodir prsta na pametnom telefonu.

Rezultati ove usluge lako su mjerljivi jer u svakom trenutku može se dobiti podatak o broju posjetitelja koji su se informirali o Supetru putem najveće globalne internetske tražilice Google-a, ovaj oglas je trajan jer jednom postavljen ostaje na Google-u, besplatan je i može se stalno unaprijediti novim informacijama I sadržajem, fotografijama i sl.

Supetar, Aktivna zona Šest sprava za vježbanje I Supetar dobio Aktivnu zonu - vježbalište na otvorenom

Postavljeno je više od50 Google poslovnih lokacija na području u Grada Supetra: Policijska postaja Brač, Dom zdravlja, Porezna Uprava, TZ Grada Supetra, Hrvatska pošta Supetar, TZ Grada Supetra, Vodovod Brač, Lučka Kapetanija, Hitna pomoć, HZZO, Vatrogasci - DVD Supetar, Muzej uja, Narodna knjižnica Supetar, Kino Supetar, Muzej otoka Brača, Crkva Navještenja Marijina, Galerija ˝Ivan Rendić˝, Gradska uprava i Gradska vijećnica, Plaža Zastup, Crkvica sv. Ivana Krstitelja na groblju Supetar, Župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, Ljekarna, Groblje s crkvicom Sv. Nikole i mauzolejom obitelji Petrinović, Srednja škola Brač, Plaža Uvala Splitska, Plaža Babin laz, Plaža Tri mosta, PlažaVela luka i razne druge lokacije...

Virtualna šetnja - Supetarskom Rivom dostupna je na ovom linku.

Kanta za smeće Čipirane kante Supetar će prvi u Dalmaciji naplaćivati odvoz smeća po volumenu predanog otpada