Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveta Nedelja
Aplikacija sadrži sve predmete više i niže razine

I ove godine omogućene besplatne ePripreme za polaganje državne mature

storyeditor/2024-03-22/drzavna.jpg
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL PRAVODOBNA PRIPREMA Svi zainteresirani maturanti mogu ispuniti obrazac koji je objavljen na službenoj web-stranici Grada Svete Nedelje pod nazivom "ePripreme za maturante"

Grad Sveta Nedelja, u suradnji s grupacijom Educirajme.com, svim zainteresiranim maturantima s područja tog grada osigurao je besplatno korištenje web-aplikacije ePripreme za državnu maturu, a sve s ciljem kontinuirane i pravodobne pripreme za uspješno polaganje državne mature i upisa na željeni fakultet. ePripreme omogućuju maturantima da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup stvarnim ispitima iz prijašnjih godina, svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni), a uključena je i interaktivna osobna statistika i neograničeno korištenje.

Među ključnim su karakteristikama aplikacije ePripreme, primjerice, to što sadrži sve predmete više i niže razine na ljetnom i jesenskom roku, lako se koristi jer su ispiti u obliku kvizova, omogućuje natjecanje, odnosno uspoređivanje rezultata s drugim maturantima koji koriste aplikaciju, a dostupan je i ispis rezultata, odnosno postotka svih riješenih ispita.

Svi zainteresirani maturanti mogu ispuniti obrazac koji je objavljen na službenoj web-stranici Grada Svete Nedelje pod nazivom "ePripreme za maturante". Obrazac možete dostaviti putem e-mail adrese: info@grad-svetanedelja.hr ili osobno na Urudžbeni zapisnik (zgrada Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, Sveta Nedelja, soba br. 9, I. kat) do 31. ožujka 2024. godine.

Turistička zajednica općine Nedelišće organizirala je Festival cekera 2024. Baština U Nedelišću žele otvoriti prvi Centar cekeraštva storyeditor/2024-03-21/WhatsApp-Image-2024-03-21-at-13_57_03-3.jpeg Osijek među prvima u Hrvatskoj Uz aplikaciju briga o stablima na još višoj razini storyeditor/2024-03-22/smz_a_slager_nikola_cutuk_pixsell_PXL_180324_111890722.jpg Sisačko-moslavačka županija nabavila i medicinsku opremu "Svi zaposlenici Doma zdravlja od sada će raditi u doista izvrsnim uvjetima"