Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
”Dubrovnik Long Stay” - web-stranica za digitalne nomade

Informacije na jednome mjestu: gdje spavati i jesti, što vidjeti i raditi

Foto: DUBROVNIK
Autor sadržaja web-stranice Mark Thomas prezentirao je izgled i sve kategorije koje sadrži stranica. “Ako je svejedno otkud radiš, zašto to ne bi bilo na nekom prekrasnom mjestu?” - ključna je rečenica nove web-stranice

Web-stranica za digitalne nomade Dubrovnik Long Stay, predstavljena u Lazaretima, rezultat je dvogodišnjeg rada na projektu 
razvoja Dubrovnika kao odredišta za digitalne nomade i svih turista na duljem boravku u Dubrovniku. Nastala je u partnerstvu Grada i TZ-a Dubrovnika.

Zamišljena je sa svim informacijama na jednome mjestu, gdje spavati i jesti te što vidjeti i raditi. Trenutačno su na stranici predstavljena tri prostora za co-working, kao i svi iznajmljivači koji su u registru ponude za ovu specifičnu skupinu posjetitelja.

– Dubrovnik je na listi 10 svjetskih gradova najpoželjnijih za boravak digitalnih nomada, a upravo s ciljem da budemo što atraktivniji i kompetitivniji razvili smo ovu stranicu, koja je sadržajno prilagođena interesima i  potrebama digitalnih nomada. Zanimljiva je, jednostavna i informativna – rekla je zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić.

Direktorica TZ-a Ana Hrnić istaknula je da je cilj ove web-stranice povećati interes digitalnih nomada za Dubrovnik, povećanje rezervacija, turističkih servisa i svih tvrtki povezanih s turizmom. Cijelu priču zaokružit će posebno dizajnirana Nomad City kartica, koja će nuditi različite pogodnosti svim nomadima koji će boraviti u Dubrovniku.

Autor sadržaja web-stranice Mark Thomas prezentirao je izgled i sve kategorije koje sadrži stranica. Sve informacije popraćene su i kartom za lakše snalaženje u prostoru. “Ako je svejedno otkud radiš, zašto to ne bi bilo na nekom prekrasnom mjestu?” - ključna je rečenica nove web-stranice.