Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad
POMOĆ UMIROVLJENICIMA I NEZAPOSLENIMA

Isplata uskrsnica u Ivanić-Gradu bit će do 1. travnja

Foto: Grad Ivanić-Grad
U Gradskoj upravi uskrsnice podižu oni koji mirovinu ostvaruju van RH

Isplata uskrsnica od 150 kuna umirovljenicima s mirovinama do 2500 kuna koji imaju prebivalište na području Ivanić-Grada obavit će se uplatom na tekuće račune do 1. travnja. Umirovljenicima koji mirovine primaju putem Hrvatske pošte i koji imaju otvorene zaštićene račune isplatit će se putem Hrvatske pošte. Umirovljenici s područja Ivanić-Grada koji mirovinu manju od 2500 kuna ostvaruju izvan RH uskrsnicu će podići u Gradskoj upravi 30. i 31. svibnja od 9 do 12 sati.

PODUZETNIČKA ZONA IVANIĆ-GRAD JUG – ZONA 3 Završena gradnja ceste Josipa Kraša

Treba ponijeti sa sobom važeću osobnu iskaznicu, odrezak o isplati mirovine za veljaču ili drugi dokument o isplaćenoj mirovini (ispis iz banke) te OIB. Umirovljenici koji uskrsnicu ne podignu prema rasporedu, nemaju pravo na naknadnu isplatu.

Podjela uskrsnica od 150 kuna nezaposlenima organizirat će se u Pučkom otvorenom učilištu od 29. ožujka do 1. travnja prema sljedećem rasporedu: osobe s početnim slovom prezimena od A do I dana 29. 3. (ponedjeljak) od 9 do 13 sati, osobe s početnim slovom prezimena od J do LJ dana 30. 3. (utorak) od 9 do 13 sati, osobe s početnim slovom prezimena od M do R u srijedu, 31. 3. od 9 do 13 sati te osobe s početnim slovom prezimena od S do Ž 1. travnja (četvrtak) od 9 do 13 sati. Obvezno treba imati važeću osobnu iskaznicu ili drugu ispravu s fotografijom i OIB-om. Informacije na broj telefona 01/2831-360.