Izbornik
Naslovnica Gradovi Vukovar
FINANCIRA GRAD

Izleti za umirovljenike u Bizovačke toplice

Foto: Grad Vukovar
Svakoga utorka 200 vukovarskih umirovljenika ići će na izlete u Bizovačke toplice

Umirovljenici iz Vukovara i ove godine imat će organizirane besplatne jednodnevne izlete u Bizovačke toplice. Potvrdio je to i zamjenik gradonačelnika Vukovara Filip Sušac koji je rekao kako su gradski čelnici ponosni što se Grad Vukovar kontinuirano brine o svojim umirovljenicima i sugrađanima treće životne dobi.

Ljetna zabava i osvježenje u Vukovaru Na tisuće građana spas od vrućina traži na Vukovarskoj adi i vanjskim bazenima

– U tom smislu donijeli smo prošle godine i novu mjeru “Grad koji brine”, a također već dugi niz godina Grad Vukovar isplaćuje božićnice svojim umirovljenicima, imaju besplatan gradski prijevoz, a putem projekta “Zaželi” brinemo o našim umirovljenicima i nepokretnim sugrađanima. Kako bismo nastavili raditi na kvaliteti života naših sugrađana, i ove godine smo organizirali jednodnevne izlete u Bizovačke toplice – rekao je Sušac.

Prema riječima pročelnika Dražena Kobaševića, izleti u Bizovačke toplice bit će organizirani svakog utorka od 6. srpnja do 31. kolovoza za kada je najavljen posljednji ovogodišnji besplatni izlet umirovljenika u Bizovačke toplice. Najavio je kako će na izlet, u jednom terminu, maksimalno moći putovati 200 umirovljenika u četiri autobusa.

OBNOVA STUBA FRA MARKA KUROLTA Prve vukovarske stube s imenom

– Grad Vukovar u potpunosti financira prijevoz od Vukovara do Bizovca i nazad te sa 26 kuna sufinancira cijenu ulaznice u toplice, koja u punom iznosu stoji 36 kuna, dakle umirovljenici plaćaju 10 kuna – rekao je Kobašević dodajući kako je u gradskom proračunu za ovu namjenu osigurano 100.000 kuna.

Umirovljenici zainteresirani za izlete u Bizovačke toplice mogu se prijaviti u Udruzi umirovljenika Vukovar u Vili Fatma od 9 do 12 sati.