Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
BOLJI UVJETI ZA VJEŽBANJE

Još dvije nove svlačionice za sportaše

Foto: Grad Jastrebarsko
Investitor je Grad, sukladno prijedlogu programa javnih potreba u sportu za 2021. godinu Sportske zajednice Grada

Uređene su još dvije svlačionice kojima će se koristiti sportaši Nogometnog kluba Jaska, ali i rekreativci, u sklopu SRC-a Centrala. NK Jaska ima oko 240 igrača koji se natječu u 10 selekcija, a uređenjem svlačionica omogućeni su kvalitetni uvjeti i kapaciteti za treniranje svih sportaša i rekreativaca koji se koriste terenom s umjetnom travom.

Nova ulaganja u razvoj cikloturizma u Jastrebarskom Moderna odmorišta za bicikliste s infopločama, klupama, stalcima...

Investitor je Grad, sukladno prijedlogu programa javnih potreba u sportu za 2021. godinu Sportske zajednice Grada. NK Jaska financirao je nabavu inventara u svlačionicama.

Ovakvim oblikom ulaganja pokazujemo da je sport izuzetno važan segment jaskanskog društva i upravo zato zahvaljujemo i gradonačelniku Zvonimiru Novoselu što je prepoznao važnost ovog projekta – rekli su zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji je ujedno predsjednik Sportske zajednice.

ATRAKCIJA U IVANIĆ-GRADU Novo vodeno dječje igralište za ljetne dane

– Zahvaljujem svima, a posebno vodstvu Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice koji nam daju podršku u svim našim zacrtanim ciljevima – rekao je predsjednik NK Jaska Marin Banković.