Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Gotova sanacija kolnika

Kolodvorska i Kirinova ulica zasjale novim sjajem

novi asfalt
Foto: Samobor
Postavljen je novi asfaltni zastor u dva sloja, pješačka staza te je iscrtana nova prometna signalizacija u dužini od 550 metara

Krajem srpnja obnovljene su Ulica Vladimira Kirina te Kolodvorska ulica. U Ulici Vladimira Kirina izvedena je sanacija kolničkog zastora u dužini od 576,8 metara te drenažna odvodnja u dužini od 224 metra. Izveden je novi slivnik i zamijenjeni su poklopci revizionih šahtova. Postavljeni su novi rubnjaci kao i nova prometna signalizacija.

Ukupna vrijednost radova iznosila je 246 tisuća eura. Dio radova financiran je iz fondova EU, a radove je izveo Komunalac Samobor. Izvanrednim je održavanjem izveden široki iskop u Kolodvorskoj i zamijenjen je kameni materijal kolničke konstrukcije.

Postavljen je novi asfaltni zastor u dva sloja, pješačka staza te je iscrtana nova prometna signalizacija u dužini od 550 metara. Izvođač radova je Kodeks graditeljstvo d.o.o., a dio radova također je financiran iz fondova EU.

udžbenici Samobor Sa 150 eura po srednjoškolcu, sufinancirat će se kupnja udžbenika ENERGETSKA UČINKOVITOST Sanirat će se strop, krov i negrijani tavan, zamijeniti stolarija, sustav grijanja prijeći će iz plinskog na sustav primjene dizalice topline s ventilokonvektorima Novac povučen iz Mehanizma za oporavak i otpornost Za obnovu Samoborskog muzeja oko 800.000 eura SAMOBOR Dogradnjom vrtića "Izvor" za 13 mjeseci imat ćemo mjesta za još 150 mališana