Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Radovi od 1,5 mil. eura

Koming obnavlja Starčevićevu ulicu

Koprivnica
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Gradska tvrtka Koming obnavljat će Ulicu Ante Starčevića u Koprivnici koja će se temeljito rekonstruirati od križanja s Kolodvorskom do Starčevićeve br. 20 (kod novog Centra kompetencija obrtničke škole). Duljina zahvata je oko 440 metara. Na natječaj za radove stigle su ponude Kominga i varaždinske tvrtke Colas Hrvatska. Na koncu je odabran Koming s ponudom od 1,5 milijuna eura.

Rok za dovršetak radova je sedam mjeseci, odnosno 210 dana od uvođenja u posao. To bi značilo kako bi obnovljena i dvosmjerna Starčevićeva mogla biti puštena u promet tijekom ljeta iduće godine.

Obnova neće početi odjednom duž cijele trase Starčevićeve, već će se obnavljati po dionicama, kako ne bi bilo većih problema u prometu. Ta je ulica posebno važna i jer je u njoj sjedište Podravke. 

storyeditor/2024-10-04/dan_branitelja_B.jpg Obilježen Dan koprivničkih branitelja Sjećanje na dan kad je prije 33. godine preuzeta vojarna Turistička zajednica Koprivnice uputila je poziv za izradu arhitektonskog idejnog projekta uređenja stare oružane na koprivničkim bedemima Traže se projekti Stari bedemi i oružana na ulazu u utvrdu idu u obnovu storyeditor/2024-10-04/cetiri_skole_A.jpg Osnovna škola Braće Radić dobit će čak 2600 novih četvornih metara školskog prostora Grad će u iduće dvije godine sagraditi čak četiri nove osnovne škole