Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
14 milijuna kuna

Komunalac i radnik potpisali ugovor: Počeli radovi na dvorani

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Radnik je sudjelovao i na javnom natječaju za izgradnju nove osnovne škole u Koprivnici, a njegova je ponuda od 50,9 milijuna kuna s PDV-om bila najpovoljnija. Škola na Podolicama trebala bi biti dovršena do rujna 2022. godine.

Potpisan je ugovor o izgradnji nove školske sportske dvorane OŠ Đuro Ester u Koprivnici. Dvorana je s opremom i PDV-om ukupno vrijedna oko 14 milijuna kuna. Gradit će je križevačka građevinska tvrtka Radnik, a financirati koprivnički Komunalac, i to kreditom od 12,5 milijuna kuna koji će otplaćivati 15 godina.

Općina Rugvica Općina Rugvica zahvaljujući svojoj infrastrukturi privlači sve više poslovnih investitora Za izgradnju prometnica u zoni Rugvica-sjever 9,3 milijuna kuna

Ugovor su prošli tjedan potpisali čelnica Komunalca Nataša Tetec i predsjednik uprave Radnika Mirko Habijanec. Sportska dvorana bit će dovršena najkasnije do ljeta iduće godine. Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić naglasio je kako gradske vlasti time nastavljaju ulaganje u školsku infrastrukturu i poboljšanje standarda za izvođenje nastave.

– Unatoč korona krizi, moram naglasiti kako nikad nismo imali stabilniji i snažniji proračun temeljen na zdravim osnovama. To vrijedi za Grad, ali i sva naša poduzeća – otkrio je gradonačelnik. Predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec podsjetila je kako će tvrtka sportsku dvoranu financirati iz kreditnog zaduženja.

Centar će biti u Eko-zoni Nemetin ZA VOĆE I POVRĆE RDC je vrijedan 98,3 milijuna kuna

– U prvih devet mjeseci, unatoč epidemiji i krizi, Komunalac je ostvario pozitivan rezultat. Ovog časa bez problema servisiramo sve tekuće obveze te se možemo zaduživati – odgovorila je direktorica komunalne tvrtke. Radnik je sudjelovao i na javnom natječaju za izgradnju nove osnovne škole u Koprivnici, a njegova je ponuda od 50,9 milijuna kuna s PDV-om bila najpovoljnija. Škola na Podolicama trebala bi biti dovršena do rujna 2022. godine.