Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Vatrogasne aktivnosti

Koprivnički vatrogasci opet čuvaju Brijune

Foto: Robert Mihaljević
Natjecalo se ukupno 36 ekipa i oko 300 natjecatelja, i to u različitoj konkurenciji

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica ukupni je pobjednik prošlotjednog 21. gradskog natjecanja koje tradicionalno organizira Vatrogasna zajednica grada Koprivnice. Natjecalo se ukupno 36 ekipa i oko 300 natjecatelja, i to u različitoj konkurenciji. U natjecanju su sudjelovali i najmlađi vatrogasci.

Koprivnički Komunalac predstavio rezultate poslovanja Od milijunskog minusa nakon prodaje plinskog biznisa do plusa u dvije godine

Za to vrijeme, na hrvatskoj obali i dalje je dislociran dio koprivničkih profesionalnih vatrogasaca i dobrovoljaca iz Podravine. Jedna ekipa nalazi se u Nacionalnom parku Brijuni gdje pomažu domaćoj vatrogasnoj postrojbi u prevenciji požara na tom području.

Vatrogasce na Brijunima posjetio je prošli tjedan Ivan Golubić, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice. Vatrogasci ističu kako se na Brijunima od opreme nalaze dva vozila koprivničkih vatrogasaca koji već 26. godinu zaredom čuvaju poznate otoke od požara, ali i drugih nepogoda koje se mogu dogoditi.

Čazma Vatrogasci dobili novu opremu i ugovore o novcu

Osim toga, pomažu i zaposlenicima Nacionalnog parka te dežuraju na Malom Brijunu za vrijeme održavanja programa Ulysses teatra. Prema potrebi i ovisno o vremenskim uvjetima, na Brijune će ovih dana biti upućena i sedma smjena koprivničkih vatrogasaca.