Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Vatrogasci dobili novu opremu i ugovore o novcu

Foto: Grad Čazma
Grad Čazma za vatrogastvo ukupno izdvaja više od 3,6 milijuna kuna godišnje

U prostoru DVD-a Čazma ovih se dana održalo potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava s predsjednicima dobrovoljnog vatrogasnog društva toga grada. Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Čazme Damir Margetan potpisao je ugovor u ime svih vatrogasaca te zajednice.

Čazma Počela gradnja nogostupa u Vagovini

Nakon potpisivanja održala se i primopredaja vatrogasne opreme zapovjednicima DVD-a na prostoru planiranog Vatrogasnog centra u Čazmi. Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak koji je iskoristio priliku i naglasio da će Grad Čazma uvijek stajati uz svoja vatrogasna društva.

– Grad Čazma za vatrogastvo ukupno izdvaja više od 3,6 milijuna kuna godišnje, od čega samo na Vatrogasnu zajednicu i dobrovoljno vatrogastvo 600.000 kuna i to tijekom 2019. Sredstva se svake godine kontinuirano povećavaju, a samo u odnosu na 2018. povećana su za 140 tisuća kuna namijenjenih upravo za kupnju vatrogasne opreme – objasnio je gradonačelnik Pirak.

Dan Grada Čazme Projekt Natura donosi nove sadržaje u Čazmu Suradnja poljoprivrednika “Strojni prsten” doveo Slovence u Čazmu