Izbornik
Naslovnica Gradovi Kutina
NOVA POSLOVNICA

Kutinski tim nakon tri godine rada u JYSKu otvara svoju trgovinu

Jysk u Kutini
1/7
Foto: PR foto
Trgovina u Kutini je 63. JYSKova trgovina u Hrvatskoj koja će poslovati na nešto više od 1.000 kvadratnih metara s 8 djelatnika

Stanovnici Kutine i okolice će od srijede 26. lipnja imati novo mjesto za nabavku namještaja, dekoracija i ostalih dodataka za dom i vrt jer se u Kolodvorskoj 19 otvara kutinska podružnica popularnog danskog brenda JYSK. Svoje će sugrađane tamo dočekati iskusan tim zaposlenika koji je do sada sudjelovao u gotovo tridesetak uspješnih otvorenja JYSKovih trgovina diljem Hrvatske i Slovenije.

- Protekle tri godine pomagali smo našim kolegama u drugim gradovima te pritom stjecali veliko iskustvo i nova znanja. Sve je krenulo s nekoliko tjedana ispomoći u Virovitici, a kako u Kutini nije još sve bilo spremno za otvorenje trgovine, uputili smo se u Sisak, Rijeku, Zadar, Split, Opuzen, na Brač i Korčulu te mnoga druga mjesta kako bismo kolegama olakšali pripreme za njihova otvorenja - rekla je Hana Hojka, Store managerica JYSKove trgovine u Kutini.

Iako im je početak bio nešto drugačiji i pomalo izazovan, Hana i njezin tim brzo su se naviknuli na terenski rad, a vjeruju da ih je to iskustvo na najbolji način pripremilo za otvorenje trgovine u njihovom gradu.

- Slobodno vrijeme smo iskoristili za druženje i razgledavanje, a ljeto smo proveli na moru. Upoznali smo puno odličnih kolega, a neki od njih su nas nedavno kontaktirali sa željom da pomognu u pripremi našeg otvorenja. Kolegijalnost i osjećaj pripadnosti, bez obzira na grad u kojem se nalazimo, najviše su obilježile taj period, koji je svima nama bio jako koristan. Sretna sam što sad mogu reći da je sve spremno za otvorenje trgovine u Kutini i vjerujem da će naši sugrađani biti zadovoljni ponudom i sigurno pronaći nešto za sebe - uz osmjeh je ispričala Hana.

Trgovina u Kutini je 63. JYSKova trgovina u Hrvatskoj koja će poslovati na nešto više od 1.000 kvadratnih metara s 8 djelatnika. Prostor kutinske trgovine uređen je prema novom skandinavskom konceptu 3.0 koji pruža inspiraciju za uređenje doma i vrta, a svaki je detalj osmišljen kako bi kupcima predstavio različite mogućnosti korištenja proizvoda te im pružio još jednostavnije i ugodnije iskustvo kupovine.

JYSK je povodom otvorenja pripremio i značajne popuste do 70% posto, a tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca koji kupe proizvode u minimalnom iznosu od 20 eura, očekuju posebni pokloni u vidu jastuka ili popluna. Više informacija o posebnim ponudama i akcijama možete pronaći na stranicama JYSK otvorenje Kutina.

sastanak za širokopojasni internet ODOBREN NOVAC Širokopojasni internet stiže u sve dijelove Kutine, imat će ga 8257 korisnika ugovor za projekt Zaželi KUTINA U Kutini predstavljeni projekti vrijedni više od 3 milijuna eura Vatrogasna skupština Održana svečana sjednica Udvostručena sredstva za Vatrogasnu zajednicu