Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Vikendima

Ljeto na Fratarskom i ove godine donosi bogat zabavni program

Ljeto na Fratarskom
Foto: Grad Pula
Održat će se i ekipno kulinarsko natjecanje u pripremanju roštilja GRILLijada, te mini cirkus za velike i male

Zabavni program pod nazivom 'Ljeto na Fratarskom' održat će se i ovog ljeta. Program će se održavati vikendom u popodnevnim satima počevši od subote 21. srpnja u 21 sat koncertom "Speen banda".

Pula je u svijetu poznata kao grad filma pa će tako i ove godine ljubiteljima Fratarskog biti predstavljen i kratki program "Film na šugamanu" na kojem će biti prikazana tri filma od četvrtka 26. srpnja do subote 28. srpnja s početkom u 21,30 sati, i to filomovi: Braillovo srce, Osjećam se lijepa i Luis i društvo iz svemira. Također, 4. kolovoza u 18 sati održat će se ekipno kulinarsko natjecanje u pripremanju roštilja GRILLijada. Istog dana u 20 sati održat će se i mini cirkus za velike i male pod nazivom "Cirkus Cabaret" i koncert "Dady coola" u 21 sat.

Svjetsko prvenstvo Fratarskog u malom nogometu privući će ljubitelje nogometa 11. kolovoza za kada je zakazan i koncert Top of the pops. U nedjelju 12. kolovoza zabavni će program već tradicionalno završiti plivačkim maratonom 'Fratarski – Bunarina'. Iz Grada napominju da će brod Odisej u dane programa voziti po posebnom redu vožnje.

Turisti u Puli omiljena destinacija Rekordni turistički rezultati u Puli u prvoj polovici godine