Izbornik
Naslovnica Gradovi Zadar
Tvrtka Teodolit d.o.o. iz Zadra izradila je geodetsko-hidrografsku podlogu

Lučica Kožino: Započeli pripremni radovi za izradu projektne dokumentacije

Lučica Kožino
Foto: Grad Zadar
Izradi projektne dokumentacije za komunalne vezove (vezovi za brodice domicilnog stanovništva) pristupilo se terenskim radom na planiranoj lokaciji lučice Kožino.

Započeli pripremni radovi za izradu projektne dokumentacije.

Uređenje prometnica u Poreču asfaltiranje Komunalna ulaganja u svim porečkim naseljima

Grad Zadar pokrenuo je projekt aglomeracije Zadar-Petrčane za poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture. Obuhvat projekta se proteže od Crvenih kuća, Bilog Briga, Bokanjca preko Dikla, Kožina i Petrčana kojim će se riješiti infrastruktura i to ne samo odvodnje, već ceste i rasvjete.

U sklopu radova nadovezat će se i na izgradnju obalne šetnice u Kožinu i lučice u Kožinu za komunalni vez domicilnog stanovništva.

Za izradu projektne dokumentacije za izgradnju luke otvorene za javni promet lokalnog značaja u Kožinu angažirana je tvrtka Obala Split.

Karlovac Karlovac Skuplja komunalna naknada od iduće godine

Izradi projektne dokumentacije za komunalne vezove (vezovi za brodice domicilnog stanovništva) pristupilo se terenskim radom na planiranoj lokaciji lučice Kožino.

U akvatorijalnom dijelu izvršeni su istražni radovi s ciljem utvrđivanja načelnih karakteristika morskog dna. Radovi su obavljeni penetracijskim ručnim sondama na trideset pozicija.

radovi Odluka Gradskog vijeća Ivanca Od 1. siječnja komunalna naknada veća za 15 posto

Tvrtka Teodolit d.o.o. iz Zadra izradila je geodetsko-hidrografsku podlogu za predmetni obuhvat lučice, a što je sve preduvjet za izradu projekta buduće lučice.