Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Nova kolekcija

Majicama i čarapama pozivaju na udomljavanje

Nova kolekcija Sugar Antsa
Foto: Sugar Ants
Određeni iznos iz svake kolekcije ekipa iz Sugar Antsa donira raznim udrugama i inicijativama koje se brinu za zaštitu životinja

Prije šest mjeseci mali vinkovački brend Sugar Ants predstavio je prve tenisice na svijetu koje pozivaju na udomljavanje životinja. Šest mjeseci poslije imaju i zimsku kolekciju majica i čarapa inspiriranu istim motivima.

I u ovom projektu nastavila se suradnja te umrežavanje s nizom hrvatskih obrta i tekstilnih tvrtki pa je tako nakon vukovarskog Borova ostvarena suradnja s tvrtkom Roba&Roba te nastavljena suradnja s tvrtkom Jadran čarapa.

MODERNO I SIGURNO NOVO DJEČJE IGRALIŠTE u vinkovcima Prvo igralište prilagođeno djeci s poteškoćama u razvoju

– Pande i svemirske mačke, koje su bile glavni junaci naših startasica, prenesene su i na zimsku kolekciju, ne samo zbog popularnosti nego i zato što smatramo da one savršeno prenose viziju i karakter našeg brenda – lijene su, simpatične, ali i samouvjerene te na odličan način motiviraju ljude na bolje stvari – rekao je osnivač brenda Zvonimir Šarić.

Određeni iznos iz svake kolekcije ekipa iz Sugar Antsa donira raznim udrugama i inicijativama koje se brinu za zaštitu životinja, a udomili su i psa Titana koji je već postao zvijezda društvenih mreža.   

advent u vinkovcima - ledeni orion Najposjećeniji Advent u Slavoniji ove godine podiže ljestvicu Ivan Bosančić Građani Vinkovaca U Spačvu se može odvoziti drvni otpad